Csillagok között (Interstellar)

 2014.11.23. 19:57

 

Szó, mi szó a Csillagok között alaposan beviszi nézőjét a fekete lyukba, a baj ott van, mintha az alkotók sem tudták volna eldönteni, hogyan jöjjenek ki a nagy tér-idő kavarodásból. A végeredményt még a meggyőző McConaughey sem volt képes értékessé és érdekessé varázsolni.

 

Rezümé

A Csillagok között egy tudományos-fantasztikus kalandfilm, amely a közeli jövőben játszódik. Az emberiségnek el kell hagynia a Földet, mert a természeti katasztrófák hosszabb távon lehetetlenné teszik az életet bolygón. A film főszereplője, Cooper volt tesztpilóta, jelenleg farmer titokzatos jelekre lesz figyelmes.

 

Főszereplők: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine.

 

Rendező: Christopher Nolan.

interstellar.jpg

Rágcsálnivaló hobbifizikusoknak

A Csillagok közt úgy kezdődik, mint minden rendes elő-apokaliptikus mozi. A Földnek sanyi, ezt tudjuk, még ha nem is ábrázolják túl látványosan. Ezzel még nem is lenne baj, de olyan kevés az érdekesség és annyi felesleges dolog történik, hogy gyorsan unalmassá válik a sztori. A mozit aztán az első fordulópont sem igazán tudja felpörgetni. Jó, fogadjuk el, hogy a felpörgés nem is volt cél, de attól még lehetne érdekes az, amit mutatnak...

A teljes kritika és az értékelő itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr926926813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása