Miről szól A visszatérő? Jó lenne azt mondani, hogy az élet és a halál határáról, a végtelen kitartásról, a szeretetről, vagy DiCaprio színészi tudásáról. De nem, sajnos ez a film nem ezekről szól.


A visszatérő
Hugh Glassra (Leonardo DiCaprio) a még feltérképezetlen amerikai vadonban rátámad egy medve: társa, John Fitzgerald (Tom Hardy) szándékosan tagadja meg a segítséget és magára hagyja őt a kietlen, dermesztő rengetegben. Glass hihetetlen erőfeszítéssel dacol a természet és az ember kegyetlenségével.
Főszereplők: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson.
Rendező: Alejandro Gonzales Inárritu.


Gyönyörű természet, vad ember
A visszatérő egy olyan környezetben játszódik, ahol az ember a vad, a természet pedig minden jeges és fagyos korbácsa ellenére szép és szelíd, kegyes, mozdulatlan. Sokáig és sokat nem gyönyörködhetünk ebben a hatalmas-csendes nyugalomban, ugyanis...

avisszatero_foto_1.jpg

A kritika folytatása itt olvasható!

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr648371732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása