Megdönteni Hajnal Tímeát

 2014.09.05. 18:43

Ha egy külföldi ismerősöm arra kérne, hogy ajánljak egy magyar vígjátékot, nem ezt tenném az asztalára. Pedig ezzel a filmmel bizisten lehet villogni,mint egy új téli kabáttal, a baj csak, hogy kábé ugyanolyan vicces.

Rezümé

Mindenki ugyanazt akarja. Hajnal Tímeát. Aki szupersztár fotómodell, egy sztártévés csaja, gazdag és gyönyörű. És nagyon unja az egész felhajtást, egyszerűbb, békésebb életre vágyik. A 15 éves érettségi találkozóján találkozik Danival, aki egy építésziroda alkalmazottja, az esküvőjére készül, tűri a menyasszonya meg a családja basáskodását és nagyon unja az egész felhajtást. Az egykori osztálytársak beszélgetnek meg isznak kicsit, azután futólag elcsábítják egymást a ruhatárban. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a baj, hogy az esetet levideózza Bögöcs, a tapló, nagyszájú, fukszos, susogó mackós pornóproducer, és a felvétel segítségével megzsarolja Danit. De valami nagyon furcsát kér cserébe a felvételért: hogy megdönthesse Hajnal Tímeát.

Megdonteni_Hajnal_Timeat_8.jpg

 

(Forrás: port.hu)

Hol vannak a poénok?

A modernkori magyar vígjátékokból, legalábbis ami a fősodort illeti, általában három dolog hiányzik: az eredetiség, a lendület és a humor. Jó felütés lenne, ha azt írnám, hogy ez itt és most megváltozott, de sajnos nem…

A teljes kritika itt olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitipp.blog.hu/api/trackback/id/tr736673309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása